Ekološka Apokalipsa: Zašto sve pčele umiru?

17 travanj 2007

GM, toksične kemikalije, chemtrails uništavaju eko-sistem i ugrožavaju opsatnak čovječanstva.

Alarmantno nestajanje populacija pčela u Americi i Europi predstavlja potencijalnu ekološku apokalipsu, katastrofu okoline koja može uništiti hranidbeni lanac i uništiti čovječanstvo. Tko i što stoji iza zlostavljanja eko-sistema?

Mnogo ljudi ne znaju vitalnu ulogu koju pčele imaju u održavanju ravnoteže eko-sistema. Stručnjaci tvrde da bi izumiranje pčela dovelo do izumiranja čovječanstva nakon 4 godine.

"Da pčele nestanu s lica zemlje, čovječanstvu bi preostalo još samo 4 godine života. Da nema pčela nebi bilo oprašivanja, tako ni biljaka, životinja i na kraju nebi bilo ljudi."

-Albert Einstein-

Neki kažu da bi čovjek našao drugi izvor hrane, ali činjenica je da bi nestanak pčela bio potencijalno uništavajuć za poljoprivredu i većinu biljaka...

Ostatak pročitajte ovdje

Za sada se ne zna uzrok masovnog nestajanja pčela, samo se nagađa. Neki znanstvenici tvrde da se koristi neka nova kemikalija u poljodjelsvu koja ih ubija, neki kažu da je kriva genetički modificirana hrana ali nitko još sa sigurnošću ne može tvrditi o čemu se zapravo radi. U Njemačkoj, Poljskoj, Švicarskoj i Španjolskoj je zamiječeno da pčele ne umiru u košnicama nego da im nešto poremeti orjentaciju i ne mogu se vratiti u košnice. Ove pčele ne umiru prirodno i kod preživjelih su našli 5-6 vrsta virusa i gljivice što je dokaz da je nešto narušilo njihov imunitet.
Vratit ću se na chemtrailse i na onu "crnu teoriju" o smanjenju ljudske populacije na Zemlji. Je li ovo jedan od njihovih planova? Uništiti pčele i tako izvršiti genocid?

Kako sačuvati ova mala stvorenja?

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.