S vitaminom B17 u borbu protiv raka

30 studeni 2008

Tekst o B17 koji sam već stavila na blog možete pročitati OVDJE
Dobila sam mail od dr. Slavka Radosavljevića u kojem piše:

JEZGRE ŠLJIVA, KAJSIJA.... POMAŽU U BORBI PROTIV KANCERA

Želim da Vas upoznam da se jezgra iz koštica šljiva, kajsija i drugih mogu efektno iskoristiti kao prirodni medikament u borbi protiv kancera. Pogotovu, kada najnoviji podaci navode, da se svake godine u svetu,otkriju novih, oko 3.000.000 bolesnika sa ovom opakom bolesću.

Zato usmerimo sve snage i znanja u borbi protiv ovog zla.

U jezgrima koštice kajsije, šljive i drugih nalazi se vitamin B17. Odnosno, najveća koncentracija B17 vitamina je u gorkim bademima, u jezgrima koštica jabuke, kajsije, nektarine, kruške, šljive, trešnje, limuna, kupina, malina, jagoda i drugih.

Način delovanja:

U molekulu vitamina B17 nalaze se dve jedinice šećera, jedna cijanida i jedna benzadelhida, koji se u ljudskom organizmu oslobađa samo na mestu gde se nalazi maligna ćelija. Malignoj ćeliji je šećer neophodan za rast i održavanje. Maligna ćelija je bogata enzimom betaglikozidazom u spoju sa cijanidom i benzadelhidom iz jezgra stvara vrlo otrovno jedinjenje hidrocijanid (HCN). Tako se ćelija raka truje i uništava.

Enzim betaglikozidazon se u ostalim, zdravim, ćelijama tela nalazi u izuzetno malim količinama, pa praktično ne dolazi do trovanja zdravih celija organizma.

UKRATKO

Rak voli šećer, a cijanid u JEZGRU koštice ( kajsije, sljive, jabuke i dr.) je okružen šećerom. Rak jede šećer i truje se cijanidom. Zato je jako važno da se ćelije raka navedu da jedu samo šećer sa cijanidom.

Unošenje svakog drugog šećera u organizam za vreme lečenja treba eliminisati.

Dnevna količina upotrebe:

Na svakih 2,5 kgr sopstvene težine po jedno jezgro

Prvo, izmerite sopstvenu telesnu težinu, potom je podelite sa 2,5 dobićete dnevnu potrebu jezgara. U proseku iznosi oko 30 jezgara dnevno

Svako jezgro u ustima dobro sažvakati i natopiti pljuvačkom u ustima potom to progutati.

Namena je, prvenstveno, obolelim od ove opake bolesti a potom prevencijom da do oboljenja ne dođe.



Kompanija PLEMIC-KOMERC iz Osecine otpočela je proizvodnju i prodaju jezgara u savremenom pakovanju.

Kompanija je dobila potreban sertifikat kompetentne medicinske ustanove.

U jednoj kutiji je 100 grama jezgara ili oko 400 kom.

Cena kutije sa jezgrima je 200 din.

Vlasnik I director firme je gospodin Branko Milovanović

Telefon 381 11 2504907 ili 381 14 52 177 ili 063/ 375 255

E-mail: office@plemic-komerc.com

www.plemic-komerc.com

PRILOG,SAVETI

1.- Dijeta koja se sastoji od 80% svežeg povrća i sokova, žitarica, klica, jezgra i malo voća stvorit će alkalnu sredinu u organizmu. 20% ishrane može biti kuvana hrana, uključujući i pasulj.

Sokovi od svežeg povrća proizvode žive enzime, koji se lako apsorbuju i dospevaju na ćelijski nivo u roku od 15 minuta, čime se hrani i podsticee razvoj i rast zdravih ćelija. Da biste omogućili živim enzimima da stvaraju zdrave ćelije, pokušajte piti sveže sokove od raznog povrća.

Jedite sirovo povrće 2 do 3 puta na dan.

Enzimi se uništavaju na temperaturi od 400C.
Izbjegavajte kafu, čaj, čokoladu jer imaju visok nivo kofeina.

Zeleni čaj je mnogo bolji i ima sastojke koji pomažu borbu protiv raka. Treba piti nezagađenu ili filtriranu vodu da bi se izbeglo konzumiranje toksina i teških metala, koje sadrži voda iz slavine.
Proteini iz mesa se teško probavljaju i potrebno je mnogo enzima za probavljanje. Neprobavljena hrana ostaje u utrobi i uzrokuje stvaranje dodatnih toksina.

Zidovi ćelija raka prekriveni su otpornim proteinom. Suzdržavanjem od konzumiranja mesa oslobađa se više enzima, koji napadaju proteinske zidove ćelija raka i omogućavaju prodor odbrambenih ćelija koje uništavaju ćelije raka.

Neke materije podižu imuni sistem (IP6, flor, antioksidanti, vitamini, minerali EFA i dr.) i omogućavaju da odbrambene ćelije organizma uništavaju ćelije raka.

Vitamin E i B17 omogućava ubijanje ćelija raka, što predstavlja normalnu reakciju organizma u uklanjanju oštećenih, nepoželjnih i nepotrebnih ćelija.

Rak je bolest uma, tela i duha.
Aktivan i pozitivan um pomaže u savladavanju raka.
Bes, nervoza, netolerancija i gorčina stvaraju u telu stres i kiselost.
Negujte duh ljubavi i praštanja. Naučite da se opustite i uživate u životu.
Ćelije raka ne napreduju u sredini sa puno kiseonika.
Telesne vežbe i duboko disanje dopremaju više kiseonika do ćelija. Terapija kiseonikom osigurava uništavanje ćelija raka.


Zahvaljujem gospodinu na ovom tekstu i nadam se da će pomoći mnogima. Ne bi bilo loše da ove informacije dođu i do bolnica, vjerujem da ima liječnika koji će prihvatiti sve samo da pomognu svojim pacijentima.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.